WebsitesDe basis

Bij TDG maken we topsport van het ontwerpen van websites en webapplicaties, maar ook van de technische uitdagingen die dit met zich meebrengt.
Door een unieke driedeling in een design-, technische- en support-afdeling, zijn wij in staat om snel, unieke websites te bouwen die technisch goed werken zonder consessies te hoeven doen aan het ontwerp. Inclusief de bijbehorende ondersteuning hierop

Het tot stand komen van een website begint dan ook met een blanco ontwerp. Samen tekenen we een concept dat het beste aansluit bij jouw wensen als ondernemer en hetgeen dat jouw bedrijf wil uitstralen, inclusief alle gewenste functies*.

Het bouwen gebeurd online, waardoor je kunt meekijken gedurende het hele proces en kunt bijsturen daar waar nodig. Zo bouwen we op een snelle en efficiënte wijze de website exact zoals jij het voor ogen hebt.

Alle websites van TDG zijn compleet responsive en dus geschikt om te bekijken op alle apparaten. Indien nodig passen we de ontwerpen aan voor tablet en mobiel, of kunnen we een complete aparte mobiele versie maken.

Bekijk hier ons portfolio

* Voorbeelden van functies:

 

 • Google translate module
 • Social Grid
 • (Contact)formulieren
 • Portfolio/galerij
 • Compleet ingerichte sliders
 • Social media integratie
 • Social “share” functies
 • Custom footer/header
 • Login voor klanten
 • Afgeschermd “klanten-deel”
 • Filterbaar portfolio/galerij
 • Animaties
 • Video-intergratie
 • En nog veel meer …

WebshopsDe basis

Een webshop is niets anders dan een “reguliere” website met een webwinkel uitbreiding en dus ook in elke vorm in te richten die gewenst is. Je krijgt een voorraadsysteem, product management en gekoppeld kassasysteem. Dit is prima door je zelf te beheren. Het eenmalig opzetten van de webwinkel en aanmaken van de eerste producten zullen wij dan voor onze rekening nemen. Onze webwinkels zijn gebaseerd op WordPress/Woocommerce en kunnen op allerlei manieren worden uitbreid of gekoppeld*.

Bekijk hier ons portfolio

* Voorbeelden van uitbreidingen:

 

 • Koppelen aan administratie software
 • Social media shop intergratie
 • Apple Pay
 • Shipping integratie
 • Koppelen met Woocommerce App
 • En nog veel meer …

WebapplicatiesShop op maat!

Het bedenken en opzetten van een “eigen route” om dingen voor elkaar te krijgen valt vaak buiten de techniek van een reguliere website of webshop. Hiervoor moeten zelf dingen ontwikkeld worden. Zolang dit te maken heeft met het internet noemen we dit een webapplicatie.

Webapplicaties zijn altijd ontwikkelingen “op maat”. Hierover gaan we graag met je in gesprek.

Bekijk hier ons portfolio

Foto & VideoContent bepaald alles!

Websites, webshops en apps zijn wat wij noemen: “content-dragers”. Technische middelen die content op een zo mooi, leuk en creatief mogelijke wijze presenteren. Foto’s, video en pakkende teksten bepalen alles: de boodschap, de sfeer, de complete look & feel. Content van de hoogste kwaliteit is daarom essentieel.

Bij TDG vind je alles onder 1 dak; high-end fotografie, video, het schrijven van teksten maar bijvoorbeeld ook het maken van animaties.
Je hoeft niet meer in de weer met het regelen van meerdere partijen om tot een mooi en goed werkend eindresultaat te komen. Wij zorgen voor de gehele organisatie, uitvoering en verwerken alles op de juiste wijze in je nieuwe website, App of brochure.

Fotografie en video is naast een correcte technische uitvoering ook een kwestie van smaak. 99% van wat je op onze website ziet is door ons zelf ontworpen en gefotografeerd. Dit geldt ook voor het grootste deel van de websites in onze portfolio.

Het maken van content kent heel veel vakgebieden. Zeker op het gebied van fotografie en video heb je veel verschillende expertises nodig om de beste kwaliteit te leveren. Hierbij moet je denken aan vakgebieden als: product-fotografie, studio-fotografie en locatie-fotografie; maar bijvoorbeeld ook het maken van een mooi portret of reportage.

Bekijk hier ons portfolio fotografie
Bekijk hier ons portfolio video

Graphics & DesignJe eigen unieke uitstraling!

Om een grote groep mensen te bereiken, ook degene die ver weg zijn, is het internet natuurlijk een uitkomst. Voor commerciële doeleinden is dit tegenwoordig dan ook een zeer gewilde manier geworden om te adverteren, of een boodschap over te brengen.
Zonder daadwerkelijke productiekosten gebruik je een snel medium waarmee je zelfs doelgericht je klanten kunt bereiken.
Een mooie pakkende nieuwsbrief of mailing, digitale advertenties maar ook een logo of digitale brochure, hiervoor ben je bij TDG aan het juiste adres.
Met onze jaren lange ervaring in het digitale vak zijn wij in staat om een mooi ontwerp ook op de juiste wijze te produceren. Zo ben je altijd verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig resultaat dat doet wat het moet doen; op basis van je eigen ideeën en ontwerp of met behulp van onze creativiteit en ervaring.

Bekijk hier ons portfolio

DTPOntwerp voor print

Een mooi ontwerp komt natuurlijk het best tot zijn recht wanneer je het tastbaar maakt. DTP; digitaal ontworpen en gemaakt om af te drukken in alle mogelijke (for)maten.
Elk bedrijf heeft de behoefte aan print; hierbij moet je denken aan briefpapier en visitekaartjes, folders, flyers en brochures, maar ook (bedrijfs)kleding en displaymateriaal of zelfs autobestickering.
Naast creativiteit is kennis van bijvoorbeeld formaten, kleuren en marges, van essentieel belang om tot een mooi en strak eindresultaat te komen. De tweedeling tussen een design en technische afdeling bij TDG zorgt ervoor dat de output technisch klopt, maar er geen beperking is in de vrijheid van het ontwerp. Of dit nu is op basis van jouw eigen input of die van ons, wij begeleiden het hele traject, van concept tot eindresultaat.

Bekijk hier ons portfolio

Animatie (AE)Beweging is fun!

Animeren is een onderdeel van ons vak dat enorm tot de verbeelding spreekt. Op de een of andere manier valt iets dat beweegt toch altijd meer op.
Bij TDG werken we met 2 animatie specialisten. Van een relatief simpele bewegende handtekening voor in de mail tot complete commercials en Youtube leaders bent je bij ons aan het juiste adres. Onze kennis van onder andere After-Effects wordt vaak ingezet om net dat beetje extra te geven. Ook sets met creatives (digitale reclamebanners) zijn producten die bij ons assortiment behoren.

Bekijk hier ons portfolio

TRANSLATE